Info på svenska

Isländska föreningen i Stockholm har en multifunktionell roll.  Vi håller diverse sammankomster åt Islänningar som bor i Stockholmsområdet; träffas med barnen, på stickcafé, går tillsammans på teater, håller julcafé med dans kring granen och årsfest med traditionell Thorrablots-mat med flera….  Allt efter behov och intresse.

Föreningen har en email-utskickslista som vi använder för att informera om eventer som kan vara av intresse och annan viktig relevant information.  Samma information finns att hämta på hemsidan.

Föreningen arbetar helt utan sponsorer i frivilligt arbete.  Årsavgift för familj är 200 SEK, för individer 150 SEK.  Alla har tillgång till föreningens sammankomster oavsett om dom är registrerade medlemmar eller ej.

I föreningens styrelse sitter just nu följande:

Katrín Snæhólm Baldursdóttir, ordförande
Hulda Össurardóttir, sekreterare
Stefanía Steinþórsdóttir, kassör
Dagbjört Skaftadóttir, styrelsemedlem
Óskar Friðbjarnarson, styrelsemedlem
Jón Árnason, styrelsemedlem
Ólafur Kristjánsson, styrelsemedlem
Guðjón Ingi Sigurðsson, styrelsemedlem

Önskar du kontakta oss kan du skicka email till info@islendingafelagid.se

Om du är intresserad av det svensk-isländska samarbetet så kanske Samfundet Sverige-Island är av intresse ?  Kolla på http://www.welcome.to/sverige-island

Övriga av intresse kan vara
Isländska Ambassaden www.island.se

Isländska kyrkan i Sverige www.kirkjan.org

Warning: Division by zero in /customers/f/d/8/islendingafelagid.se/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 1382